در این مراسم رئیس مرکز فناوری اطلاعات حوزه های علمیه خواهران گفت: در راستای پاسخگویی به نیاز طلاب و اساتید حوزههای علمیه در دستیابی آسان به منابع متنی علمی حوزه، ازجمله کتب آموزشی و کمکدرسی و جزوات و نمونه سؤالات امتحانی، مرکز فناوری اطلاعات اقدام به طراحی و تولید اپلیکیشن کتابخوان امین کرد که اولین نسخه از آن روانه بازار نرمافزار شد.
علی طائی زاده گفت: این اپلیکیشن منحصربه فرد بعنوان کتابخانه جامع طلاب و اساتید، با در نظرگرفتن نیازهای آموزشی-پژوهشی طلاب در دسترسی به منابع علمی و کتابخانهای مشتمل بر بیش از 30 هزار منبع در زمینه کتب درسی، نمونه سوال، جزوات دروس، مقالات و پایان نامهها، کتابخانه مکتبه الشامله و کتابخانه قائمیه است.
یکی از بخشهای کاربردی این اپ، «پیشنهاد هوشمند منابع» است که منابع درسی و کمک درسی اعم از کتب درسی و کمک درسی، جزوات و نمونه سوالات مورد نیاز هر طلبه بر اساس سطح ، دروس و رشته به صورت هوشمند در اختیار وی قرار میگیرد که در قالب "دروس من" دسته بندی و تنظیم میشود. منابع این اپ نیز، متناسب با تغییرات اعلام شده از سوی معاونت آموزش حوزه، در هر سال تحصیلی به روزرسانی میشود.
ویژگیهای اپ کتابخوان امین:
1) کتابخانه دروس با بیش از 7 هزار عنوان منبع درسی، جزوه، مقاله و پایان نامه، نمونه سوال امتحانی
2) پیشنهاد هوشمند منابع درسی بر اساس دروس اخذ شده و رشته تحصیلی
3) کتابخانه قائمیه با بیش از 9 هزار عنوان کتاب فارسی
4) کتابخانه مکتبه الشامله با بیش از هزار عنوان منابع اهل تسنن
5) امکان جستجوی پیشرفته در منابع بر اساس عنوان، موضوع، چکیده و پدیدآورنده
6) دسته بندی موضوعی منابع
دریافت اپلیکیشن کتابخوان امین:
سایت کتابخوان امین:
کانال های کتابخوان امین: